Presentatiedag 19-20

Veel tekst … daar zijn we goed in … we weten het! Voor diegenen die liever to the point komen … hieronder het inschrijvingsformulier voor het ontvangen van een presentatiedag-uitnodiging … de leuk *ahum (kuchje)* vindt u onder het formulier!

Dat Cultuurhuis De Zeepziederij zijn intrede in het West-Europese cultuurlandschap niet onopgemerkt voorbij zal laten gaan, is even vanzelf-sprekend als het laatste voicemailbericht op uw smartphone. Wanneer concurrentie met parochiezaaltjes als pakweg het Apollotheater in Londen, het Lido in Parijs en de Carré in Amsterdam zich aandient, moet er uitgepakt worden met een stevig cultuurprogramma.

Ons allereerste formidabele Zeepziederijprogramma blijft echter nog even geheim, doch het lot bepaalde dat één van onze eerste Zeepziederij-opwarmers (Alex Agnew, n.v.d.r.) zich onlangs per ongeluk bij Van Gils en Gasten liet ontvallen dat hij drie try-outs in de parochiezaal van Antwerpen (Het Sportpaleis) speelt naar aanleiding van zijn eerste performance in Cultuurhuis De Zeepziederij. Soit. Gedane zaken nemen geen keer. De geest is uit de fles en laat zich daar zeer lastig terug in wurmen. Die try-outjes in Antwerpen zijn ondertussen uitverkocht, maar de afgewerkte volavond-voorstelling van ‘Be careful what you wish for’, van voornoemde heer Agnew A. in Cultuurhuis De Zeepziederij in Bree nog niet.

De ticketverkoop van Alex Agnew (en de rest van ons fantastisch programma), start op 23 mei 2019 om 9.00 u. Doch voor de enthousiastelingen die er graag eerder bij zijn, is het bijwonen van onze immer plezante en interessante Presentatiedag niets minder dan een absolute must.

Op woensdagavond 22 mei 2019 om 20.15 u maken wij ons programma in avant-première bekend. Ook kunt u daar als allereerste uw tickets bestellen voor het allereerste Zeepziederijseizoen! Deze avond is gratis. Op eenvoudig verzoek sturen wij u in de loop van de komende weken een uitnodiging, waarna u zich kunt inschrijven voor deze Presentatiedag.

Let op: indien u het afgelopen seizoen één of meer tickets bij ons kocht (op uw eigen naam welteverstaan), dan krijgt u van ons automatisch een uitnodiging hiervoor.

Bent u nog geen klant (of vreest u als klant niet met naam, toenaam en coördinaten te zijn opgenomen in ons klantenbestand) en wenst u toch uitgenodigd te worden voor onze Presentatiedag? Bezorg ons dan uw gegevens: volledig adres, telefoonnummer en e-mailadres. Wij sturen u graag een uitnodiging! Meer info of vragen hieromtrent? Wij staan u graag te woord per mail, telefoon of aan onze ticketbalie!